Kerstbingo in de Garve

Vrijdag 14 december organiseert de enthousiaste activiteitencommissie van de Nederlandse Hervormde Kerk Beerzerveld weer haar traditionele kerstbingo.

Vanaf 20.00 uur zullen de ballen gaan rollen in de Garve aan de Westerweg 40.
Maar vanaf 19.00 uur bent u reeds van harte welkom en kunt u zich gezellig onder het genot van een kopje koffie alvast opmaken voor een onvervalst avondje bingo plezier.Er zijn weer fantastische prijzen te winnen. Veel levensmiddelen en vleesprijzen.

De hoofdprijs in de superronde is een waardecheque van 100 euro!
Spanning tot aan de laatste bal. Kortom, wij zien u graag vrijdagavond 14 december op de altijd gezellige kerstbingo in Beerzerveld.De hoofdprijs in de superronde is een waardecheque van honderd euro.

Facebook Twitter

28 Dec 2018 Wandeltocht 14:00 Uur

Facebook Twitter

Sinterklaasintocht 24 nov 2018

Sinterklaas en zijn zwarte pieten kwamen dit jaar in Mariënberg.  Voor de winkel van Sietse Telman stonden veel kinderen uit Mariënberg en Beerzerveld hen op te wachten. Het duurde even en uiteindelijk werden ze gebracht met door de vrijwillige brandweer van Bergentheim! Udo Kampman, voorzitter van plaatselijk belang, heette Sint en zijn pieten welkom. Daarna … Lees verder »

Facebook Twitter

Het Openbaar Vervoer Ook Iets Voor U?

Facebook Twitter

Dienstregeling Buurtbus 597 Beerzerveld-Hardenberg

De buurtbus wordt gereden door vrijwilligers. De laatste lijnfolder (14 december 2014) van de dienstregeling van het traject Beerzerveld-Hardenberg en terug is . BUURTBUSKAARTJE Voor de buurtbus moet u een speciaal buurtbuskaartje kopen waarvoor het buurtbustarief geldt. Kaartje enkele reis normaal tarief is € 2,00. Een 10-rittenkaart kost € 14,70. Kinderen tot 12 jaar en … Lees verder »

Facebook Twitter
Zie voor meer actuele berichten de pagina Actueel.