Informatieavond Platform

Platform Beerzerveld Mariënberg bevordert een leefbaar Beerzerveld en Mariënberg in samenwerking met het plaatselijk belang.

Het platform zet in op samenwerking met de gemeentes Ommen en Hardenberg en is voortgekomen uit het eerste burgerinitiatief van de gemeente Ommen.

Met de input uit de Beerzerveld expeditie en de nieuwbouwplannen ‘De Marke III’ wil het platform zich sterk maken voor:
Koop- en Huurwoningen (met behoud van huurgarantie) voor zowel starters als senioren.

Interesse in een woning in Mariënberg of Beerzerveld? Dit is je kans.

Uitnodiging Informatieavond:
Kom op 20 april naar de informatieavond
Locatie: HCR Beerzerveld
Aanvang: 20:15 uur
Aanmelden hoeft niet, je bent welkom!

Facebook Twitter

Intocht Sinterklaas

INTOCHT SINTERKLAAS BEERZERVELD EN MARIËNBERG 20 NOVEMBER 2021 Zaterdag 20 november om plusminus 13.00 uur komt Sinterklaas in Mariënberg aan. Alle belangstellenden uit beide dorpen zijn van harte welkom. De sint en zijn pieten maken dan een looptocht door Mariënberg. In de straten waar we door heen gaan lopen, worden er spelletjes gespeeld door de … Lees verder »

Facebook Twitter

Inzameling Groenafval Beerzerveld

Op  20 november a.s. kunnen de bewoners van de kern Beerzerveld  hun  groenafval weer inleveren in de container op de parkeerplaats bij gymnastiekzaal de Sprong aan de van Alewijkstraat in Beerzerveld. Tot groenafval wordt gerekend: snoeiafval en bladafval; grond of aarde mag niet worden aangeboden; stronken, wortelstelsels moeten zoveel mogelijk van zand worden ontdaan. De … Lees verder »

Facebook Twitter

Einde Buurthuis In Zicht?

Is het einde van het buurthuis “de Grendel” in Mariënberg in zicht ?? Praat mee op zaterdag 20 november a.s. aanvang 10.00 uur Beste inwoners van Mariënberg, Wij hebben als bestuur van Buurthuis De Grendel  op 29 september j.l. een vergadering belegd waarbij alle inwoners van Mariënberg waren uitgenodigd via een brief huis aan huis, … Lees verder »

Facebook Twitter

Beerzerveld Festival

Op 15 oktober vond het Beerzerveld Festival plaats. Het Beerzerveld Festival van 15 oktober was de afsluiting van de inventarisatie van alle ingebrachte ideeën om te komen tot een toekomstschets die bijdraagt aan een sociaal, leefbaar en verbonden Beerzerveld. Voor deze inventarisatie van goede ideeën voor de toekomst van het dorp zijn ruim 200 adressen … Lees verder »

Facebook Twitter
Zie voor meer actuele berichten de pagina Actueel.