Oranjefeest Gaat Niet Door!

Hallo Dorpsgenoten van Beerzerveld, Mariënberg en Beerze
7 januari ’21
Gezien het feit dat het Covid-virus ons hele land nog steeds in zijn greep heeft, hebben we als Oranjefeestbestuur besloten dat we helaas het Oranjefeest niet door laten gaan dit jaar.
We hadden het feest natuurlijk al verschoven van vorig jaar augustus, naar 28,29,30 april en 1 mei van 2021, omdat we in augustus geen evenement mochten organiseren.
Helaas zijn dit jaar de maatregelen alweer verder uitgebreid en zitten we nu tot 19 januari in een Lock down.
Ondanks dat het vaccineren is begonnen, zal het nog wel even duren voordat we weer aan een zo “normaal” mogelijke samenleving kunnen deelnemen.
Dit betekent voor nu ook dat we als bestuur niet bij elkaar kunnen komen om verder te gaan met de voorbereidingen van het Oranjefeest.
Ook zijn we afhankelijk van diverse sponsoren om een evenement neer te kunnen zetten en vinden wij het niet gepast om daarvoor in deze moeilijke tijd bij de ondernemers een bijdrage voor te vragen.
En op zich de belangrijkste reden van onze beslissing is, dat we van de gemeente een corona-plan ontvangen hebben, waar we ons als organisatie aan moeten houden en dat maakt het eigenlijk onmogelijk om een spontaan feest te organiseren zoals we dat in onze dorpen gewend zijn.
Wij vinden het als bestuur erg jammer dat we deze beslissing moeten nemen , maar beseffen ook dat er voor nu geen andere mogelijkheid is.
We zullen dan ook geen nieuwe datum meer plannen voor dit jaar en gaan we ons als bestuur maar richten op het Oranjefeest in 2025!
We zullen zorgen dat er in 2025 een grote spectaculaire editie van het Oranjefeest zal zijn, zodat we er dan met elkaar een gezellig feest van maken!
Tot zover de berichtgeving van onze kant, houd je aan de maatregelen en blijf gezond allemaal!
Het Oranjebestuur

Facebook Twitter

Oranjefeest BBM 2021

Hallo allemaal, We zijn eruit, de nieuwe datum van het Oranjefeest zal zijn op 28, 29, 30 april en 1 mei 2021. We hebben het programma grotendeels kunnen overzetten zoals we het ook voor augustus gepland hadden. Een kleine wijziging is dat we de Bingo en de Beursavond omgezet hebben. En we hebben een andere … Lees verder »

Facebook Twitter

Overijssel 75 Jaar Vrijheid Afgelast

                 Activiteiten Overijssel viert 75 jaar Vrijheid afgelast De viering van 75 jaar vrijheid in Overijssel is voorlopig van de baan. Alle provinciale activiteiten zijn in navolging van veel lokale vieringen afgelast, verplaatst of tot nader order uitgesteld. Tot dit besluit is maandag het samenwerkingsverband Overijssel Viert Vrijheid … Lees verder »

Facebook Twitter

Vergadering 17 maart gaat niet door

De geplande vergadering met inloopspreekuur van aanstaande dinsdag 17 maart gaat helaas niet door. We volgen de adviezen betreffende de maatregelen van het Coronavirus van de overheid en het RIVM op. De ledenvergadering van 21 april stellen we ook uit tot nader te bepalen datum.

Facebook Twitter

Busreisje Soos Gaat Niet Door

Op donderdag 18 juni staat er een busreisje gepland naar de synagoge in Enschede met ’s avonds een diner bij Madrid in Dalfsen. Vertrek 13:00 uur bij De Garve. Kosten 30 euro per persoon. Opgave bij H. ter Bekke, tel. 0523-251712 of 06-13301330.

Facebook Twitter
Zie voor meer actuele berichten de pagina Actueel.