INTOCHT SINTERKLAAS

INTOCHT SINTERKLAAS BEERZERVELD EN MARIËNBERG
Dit jaar zal sinterklaas niet in Mariënberg en Beerzerveld aankomen. Het coronavirus gooit roet in het feest.
Uiteraard denkt de sinterklaas wel aan alle kinderen in Mariënberg en Beerzerveld. Voor iedereen zal er een klein pakketje gemaakt worden.

Verdere informatie volgt via contactpersonen van alle straten.
Contactpersoon is Nienke Roelofs
mail: jordyennienke@gmail.com

KLEURPLAAT
Evenals vorig jaar heeft Plaatselijk Belang een kleurwedstrijd ter ere van Sinterklaas uitgeschreven. De ingekleurde platen worden beloond met een prijs. Sinterklaas zelf maakt de winnaars bekend en de prijzen zullen thuis worden overhandigd. Er wordt beoordeeld in 3 leeftijdsgroepen, van 1 t/m 3 jaar, van 4 t/m 6 jaar en van 7 t/m 9 jaar.
Voor alle categorieën zijn er prijzen. De kleurplaat is dit keer niet in deze nieuwsbrief afgedrukt.
De kleurplaten kunnen worden afgehaald bij de twee inleveradressen. De ingekleurde platen dienen UITERLIJK woensdag 18 november ingeleverd te worden in Mariënberg bij supermarkt ATTENT TELMAN en in Beerzerveld bij HCR BEERZERVELD. Bij deze adressen liggen ook extra kleurplaten. De kleurplaat kan ook gedownload worden via: www.beerzerveldmarienberg.nl

U kunt hier de kleurplaat downloaden.

Facebook Twitter

Oranjefeest BBM 2021

Hallo allemaal, We zijn eruit, de nieuwe datum van het Oranjefeest zal zijn op 28, 29, 30 april en 1 mei 2021. We hebben het programma grotendeels kunnen overzetten zoals we het ook voor augustus gepland hadden. Een kleine wijziging is dat we de Bingo en de Beursavond omgezet hebben. En we hebben een andere … Lees verder »

Facebook Twitter

Overijssel 75 Jaar Vrijheid Afgelast

                 Activiteiten Overijssel viert 75 jaar Vrijheid afgelast De viering van 75 jaar vrijheid in Overijssel is voorlopig van de baan. Alle provinciale activiteiten zijn in navolging van veel lokale vieringen afgelast, verplaatst of tot nader order uitgesteld. Tot dit besluit is maandag het samenwerkingsverband Overijssel Viert Vrijheid … Lees verder »

Facebook Twitter

Vergadering 17 maart gaat niet door

De geplande vergadering met inloopspreekuur van aanstaande dinsdag 17 maart gaat helaas niet door. We volgen de adviezen betreffende de maatregelen van het Coronavirus van de overheid en het RIVM op. De ledenvergadering van 21 april stellen we ook uit tot nader te bepalen datum.

Facebook Twitter

Busreisje Soos Gaat Niet Door

Op donderdag 18 juni staat er een busreisje gepland naar de synagoge in Enschede met ’s avonds een diner bij Madrid in Dalfsen. Vertrek 13:00 uur bij De Garve. Kosten 30 euro per persoon. Opgave bij H. ter Bekke, tel. 0523-251712 of 06-13301330.

Facebook Twitter
Zie voor meer actuele berichten de pagina Actueel.