Intocht Sinterklaas

INTOCHT SINTERKLAAS BEERZERVELD EN MARIËNBERG 20 NOVEMBER 2021

Zaterdag 20 november om plusminus 13.00 uur komt Sinterklaas in Mariënberg aan. Alle belangstellenden uit beide dorpen zijn van harte welkom. De sint en zijn pieten maken dan een looptocht door Mariënberg. In de straten waar we door heen gaan lopen, worden er spelletjes gespeeld door de pieten. Deze spelletjes zijn bedacht door de desbetreffende straat. De desbetreffende straten hebben een app hierover gehad.

 

ROUTEBESCHRIJVING:

Start: Parkeerplek station Mariënberg –  Oudeweg – Dominee P.H. Wolfertstraat –  Hesselinkkamp – Stationsweg – Klopsteen – Vuursteen –  Pijlspits – De marke – Stationsweg richting Regenboog school – eind punt gymzaal bij GBS de Regenboog.

DRINGEND VERZOEK: gelieve geen auto’s langs bovenstaande route te parkeren!!

 

ONTVANGST GYMZAAL MARIENBERG/REGENBOOG SCHOOL:

Het einde van de tocht is bij de gymzaal bij GBS de Regenboog in Mariënberg. Hier zal het Sinterklaasfeest worden voortgezet. Tijdens dit feest is er voor de kinderen een traktatie.

 

 

FILM VOOR DE KINDEREN VANAF GROEP 6 BIJ DE UYTHOF IN MARIENBERG:

Voor de kinderen van de groepen 6,7,8 wordt er weer een leuke film gedraaid in de Uythof bij de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt in Mariënberg. Ook voor hen is er drinken en een versnapering. De aanvang is om 14.00 uur.

 

KLEURPLAAT:

Even als voorgaande jaren is een kleurwedstrijd ter ere van Sinterklaas uitgeschreven. De kleurplaten kun je afhalen in Mariënberg bij supermarkt Attent Telman en in Beerzerveld bij HCR Beerzerveld.
Ook kan je de kleurplaat hier Kleurplaat sinterklaas 2021 downloaden.
De ingekleurde platen dienen UITERLIJK woensdag 17 november ingeleverd bij bovengenoemde adressen.
De ingekleurde platen worden beoordeeld en beloond met een prijs. Sinterklaas zelf maakt de winnaars bekend en de prijzen zullen tijdens het sinterklaasfeest worden overhandigd. Er wordt beoordeeld in 3 leeftijdsgroepen, van 1 t/m 3 jaar, van 4 t/m 6 jaar en van 7 t/m 9 jaar.

Facebook Twitter

Inzameling Groenafval Beerzerveld

Op  20 november a.s. kunnen de bewoners van de kern Beerzerveld  hun  groenafval weer inleveren in de container op de parkeerplaats bij gymnastiekzaal de Sprong aan de van Alewijkstraat in Beerzerveld. Tot groenafval wordt gerekend: snoeiafval en bladafval; grond of aarde mag niet worden aangeboden; stronken, wortelstelsels moeten zoveel mogelijk van zand worden ontdaan. De … Lees verder »

Facebook Twitter

Einde Buurthuis In Zicht?

Is het einde van het buurthuis “de Grendel” in Mariënberg in zicht ?? Praat mee op zaterdag 20 november a.s. aanvang 10.00 uur Beste inwoners van Mariënberg, Wij hebben als bestuur van Buurthuis De Grendel  op 29 september j.l. een vergadering belegd waarbij alle inwoners van Mariënberg waren uitgenodigd via een brief huis aan huis, … Lees verder »

Facebook Twitter

Beerzerveld Festival

Op 15 oktober vond het Beerzerveld Festival plaats. Het Beerzerveld Festival van 15 oktober was de afsluiting van de inventarisatie van alle ingebrachte ideeën om te komen tot een toekomstschets die bijdraagt aan een sociaal, leefbaar en verbonden Beerzerveld. Voor deze inventarisatie van goede ideeën voor de toekomst van het dorp zijn ruim 200 adressen … Lees verder »

Facebook Twitter

Herman ter Bekke neemt afscheid

Herman Ter Bekke neemt afscheid na ruim 42 jaar bij ‘De Laatste Eer’ De nu 75-jarige Herman ter Bekke mag rustig als de ‘Pater Familias’ worden gezien van Uitvaartvereniging ‘De Laatste Eer’ Beerzerveld en omstreken. Foto-bijschrift: Voorzitter Bertus Hofsink (r) bedankt op de algemene ledenvergadering haar afscheidnemende penningmeester/secretaris Herman ter Bekke (links op de foto) … Lees verder »

Facebook Twitter
Zie voor meer actuele berichten de pagina Actueel.